×
3 handige weetjes over … onze adviespagina’s
  • 24 apr 2018
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

3 handige weetjes over … onze adviespagina’s

Een breed assortiment betekent veel keuze. Maar je wilt natuurlijk wél de beste voor jou vinden. En daar helpen we je graag bij. Met onze adviespagina’s bijvoorbeeld. Zo krijg je alle informatie om de juiste keuze te maken.

1. Productspecialisten: van alle markten thuis.

Je wil een nieuwe action camera? Of een barbecue? Wat je ook zoekt: onze productspecialisten verzamelen voor jou de informatie die er écht toe doet. Die vind je mooi samengevat op onze unieke adviespagina’s op Coolblue.be. En zo maak jij snel de juiste productkeuze.

2. We denken met je mee.

Stel, je wil een nieuwe barbecue en surft naar Coolblue.be. Daar krijg je zo’n 250 resultaten wanneer je op ‘barbecue’ zoekt. Geen probleem, want zodra je op ‘advies over barbecues’ klikt, zie je een handig overzicht van waar je allemaal op moet letten. Zo kies je supersnel tussen een gas- en houtskoolbarbecue. En kan je bijvoorbeeld filteren op het aantal magen dat je moet vullen. Binnen die selectie kies je verder: wil je een barbecue met weinig onderhoud? Of is het vooral belangrijk dat je een compact model kiest dat op je terras past? Wat je ook belangrijk vindt: we denken met je mee en bieden je de beste keuze voor jou.

3. Voor én door jou.

Hoe bepalen we wat er op onze adviespagina’s komt te staan? Eigenlijk doe jij dat. Want de informatie die onze productspecialisten aanbieden is gebaseerd op de vragen die jij en andere klanten stelden aan onze Klantenservice Medewerkers. En de feedback die je op onze website en in de app geeft. Zo maken we samen onze adviespagina’s elke dag een beetje beter.

Stel je liever je vraag rechtstreeks aan een echte Cooblue’er? Vraag onze Klantenservice Medewerkers om hulp of kom langs in één van onze winkels.

Recent Nieuws

Verse vis.