×
3 handige weetjes over … onze app
  • 09 apr 2018
  • 2 minuten leestijd
De beste voor jou

3 handige weetjes over … onze app

In de trein, op het werk, in het park, op de wc … Met onze app heb  je het hele assortiment altijd bij de hand. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om helemaal appy van te worden.

1. Ken jezelf.

Wanneer had je nu weer die nieuwe stofzuiger gekocht? Valt hij nog binnen garantie als je hem vandaag sloopt? Je vindt een handig overzicht van al je bestellingen terug in de app. Zo zie je in een oogopslag wanneer je wat kocht. En wanneer het weer tijd is voor iets nieuws.

2. Meningen. Ongezouten.

Je hebt een product op het oog maar je bent nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem: in onze app kan je namelijk handig de meningen van andere bekijken. En zo beter én slimmer kiezen. Want meningen zijn belangrijk. En dat vinden wij ook. Daarom zetten we alle reviews netjes op een rijtje bij elk product dat jij op het oog hebt.

3. Jouw centen, jouw bank.

Online betalen is handig én veilig. Want in onze app kan je makkelijk gewoon via je eigen bank betalen. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over je betaalgegevens en kan je met een gerust hart betalen.

Ook hebben? Download de Coolblue-app in de app store. Voorlopig alleen voor iOS maar onze developers zijn heel druk bezig om snel een prachtige Android-app te lanceren. Beloofd!

Recent Nieuws

Verse vis.