×
3 handige weetjes over … onze blauwe dozen
  • 15 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
De beste voor jou

3 handige weetjes over … onze blauwe dozen

Iedereen krijgt graag pakjes. Maar geef toe: een pakket van Coolblue krijgen is dubbel zo leuk. Want vandaag besteld, is morgen zo’n prachtige blauwe doos in huis. En daar stopt de pret niet. Want er zit meer in zo’n Coolblue-doos dan je denkt.

1. Op maat? Natuurlijk, maat!

Vorig jaar konden we uitpakken met een gloednieuwe pakketjesmachine, die dozen op maat plooit. Deze machine past namelijk de hoogte van je pakje aan aan het formaat van je bestelling. Zo moeten we minder opvulmateriaal gebruiken, zijn de pakjes kleiner en passen er zo méér in elke camion. En da’s beter voor het milieu.

2. Kat het kunnen denken.

Onze blauwe dozen kennen ook een lange, ietwat harige traditie. Want sinds het begin der tijden hebben ze een grote aantrekkingskracht op katten. Je hebt je rug nog maar net gedraaid na het uitpakken van je pakje en hop, de kat zit erin. En daar stopt het niet: honden, konijnen, kuikens, zelfs schildpadden vinden hun weg naar onze blauwe dozen. En de foto’s daarvan, die vinden hun weg naar onze Pakketpret-website.

3. Pakketpret.

We doen elke dag een beetje milieubewuster bij Coolblue. En ook je blauwe pakje is verrassend groen. Want als je kat en jij klaar zijn met je pakket, kan je je doos te vondeling leggen bij het oud papier of … je maakt er iets leuks van! Een sjoelbak, een robot, een jurk, een kasteel … Met een beetje verbeelding tover je die blauwe doos in een handomdraai om. 

Zelf iets leuks gedaan met je blauwe doos? Stuur een foto in naar onze Pakketpret-website en wie weet val je in de prijzen.

Recent Nieuws

Verse vis.