×
4 handige weetjes over … werken bij Coolblue
  • 08 aug 2018
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

4 handige weetjes over … werken bij Coolblue

Meer dan 3.300 Coolblue’ers zijn er ondertussen. En in België alleen al staat de teller op meer dan 350. Elke dag komt er vers volk bij. Plezant volk, vooral. En daar is een goede reden voor. Want werken bij Coolblue is net dat tikkeltje anders.

1. Vrienden. Eerlijk, direct, open.

Op vrijdag een pintje drinken met de directeur? Dat kan gewoon bij ons. Plastrons zal je niet snel tegenkomen en veel van onze collega’s zien elkaar regelmatig buiten de werkuren. Dat wil ook zeggen dat we altijd eerlijk en direct tegen elkaar zijn. Ook als dat moeilijk is. Net zoals je tegen je vrienden doet.

2. Flexibel. Durf te veranderen.

Hard groeien betekent ook hard meegroeien. En daardoor verandert er elke dag wel iets bij Coolblue. De ene dag doe je iets zus, de volgende dag gooien we het helemaal om. Omdat we geloven dat het altijd beter kan. En dat vergt een flinke portie flexibiliteit van iedereen. Hét voordeel: geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. En je roest nooit vast in je functie.

3. Gewoon doen. Elke dag een beetje beter.

Geen gezever, gewoon doen. Want een idee is maar zoveel waard als z’n uitvoering. Daarom hoef je niet eerst 3 handtekeningen van managers te verzamelen. Nee, als we denken dat iets een goed idee, dan gaan we het gewoon proberen. En daar leren we véél uit. Je ideeën zijn dus altijd welkom. Zo worden we samen elke dag een beetje beter.

4. Eigenzinnig. Een beetje anders.

Coolblue’ers zijn eigenzinnig. En dat verbindt ons ook. Want mensen met een mening, dat zien we graag. Vaak zijn we ergens heel erg voor, of net heel erg tegen. Zo herken je passie. Je hoeft bij ons dus niet altijd de kudde te volgen. Onderbouw je mening goed en je vindt bij ons altijd een luisterend oor en een open geest.

Goesting om erbij te komen? Gewoon, doen! Check al onze vacatures en solliciteer snel.

Recent Nieuws

Verse vis.