×
4 x hoe CoolblueBezorgt jou een glimlach bezorgt
  • 19 mei 2020
  • 2 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

4 x hoe CoolblueBezorgt jou een glimlach bezorgt

Wij vinden dat je niet zelf met je spullen hoeft te sleuren. Daarom leveren we alle producten gratis bij je thuis. Voor veel grote producten doen we dat met onze eigen bezorgservice CoolblueBezorgt. En onze bezorgers doen meer dan alleen maar leveren. We zetten 4 handige weetjes voor jou op een rij:

We installeren je toestel waar en wanneer je wilt.

Bestel je bij ons een groot toestel, zoals een wasmachine of koelkast? Dan komen we de volgende dag bij je langs met CoolblueBezorgt. Of op een andere dag, als je dat liever hebt. Onze sterke bezorgers leveren én installeren je nieuwe toestel met een glimlach. Ook als je op de vierde verdieping woont en enkel een trap hebt. 

We gaan pas weg als het echt werkt.

Na het aansluiten testen we of je nieuwe aanwinst goed werkt. Bij wasmachines draaien we bijvoorbeeld een proefwasje. Zo weet je zeker dat je er meteen mee aan de slag kan en je berg vuile was kan wegwerken.

We nemen je oude toestel terug mee.

Komen we bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine leveren omdat je oude de geest heeft gegeven? Dan nemen we je oude terug mee om het milieuvriendelijk te verwerken. Dat bespaart jou weer een kans op een verschot.

We maken tijd voor jou.

We staan niet alleen klaar met onze spierkracht, we doen ook graag een babbeltje. We geven je met plezier instructies en tips voor gebruik. Wist je bijvoorbeeld dat een diepvries minder verbruikt wanneer hij gevuld is? Onze bezorgers zitten vol leuke weetjes en verhalen.

Recent Nieuws

Verse vis.