×
4 X hoe de Coolblue-app je uit de nood helpt
  • 18 aug 2020
  • 2 minuten leestijd
De beste voor jou

4 X hoe de Coolblue-app je uit de nood helpt

Al zeggen we het zelf: de Coolblue-app is een toppertje. Met de app heb je ons hele assortiment binnen handbereik. Zo vind je supersnel het product dat bij jou past én betaal je makkelijk en veilig met je eigen bank-app. En er is meer! Ontdek hoe de Coolblue-app jouw redder in nood is.

Digitaal windowshoppen

Ben je een echte windowshopper, maar is het hondenweer? Of zijn de winkelstraten gesloten? Dat houdt jou of onze app niet tegen! Met een paar taps en swipes struin je door onze duizenden producten. Maak gebruik van onze handige filters en vind vliegensvlug het beste product voor jou. Nog een paar keer tikken op je scherm en je bestelling is rond.

Ja, je hebt genoeg tijd voor koffiekoeken

Met de Coolblue-app houd je gemakkelijk de status van je bestelling in de gaten. Zo weet je exact wanneer je jouw nieuwe aanwinst in je armen kan nemen. En dus ook of je nog snel een koffiekoek kan gaan halen.

Eerste hulp bij verjaardag vergeten

Was je rats vergeten dat je beste maatje morgen een jarig is? Geen paniek: in enkele klikken is je cadeautje al onderweg en morgen op tijd in huis. Niemand die het hoeft te weten dat je de verjaardag vergeten was.

Je hart zegt ja, maar je portemon…nee

Heb je hét product van je dromen gevonden, maar laat je portemonnee het even afweten? Sla het met één tik op in je verlanglijstje. Zo heb je het meteen teruggevonden wanneer je loon op je rekening is gestort.

Recent Nieuws

Verse vis.