×
4 x zo houdt Coolblue je zen tijdens de solden
  • 12 jul 2017
  • 3 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

4 x zo houdt Coolblue je zen tijdens de solden

De solden zijn van start gegaan. Dat is goed nieuws voor je portemonnee. Maar minder goed nieuws voor je gemoedsrust. Want de solden gaan vaak gepaard met heel wat stress. Stress door de drukte. Keuzestress. Stress dat wat je wil kopen snel uitverkocht geraakt. Je hoeft niet in een papieren zak te blazen, Coolblue doet er alles aan om je tijdens de koopjesperiode zen te houden. Dat doen we zo.

1. Zen door omgeving

Op een goede soldendag heb je veel koopjes gejaagd. Dat heeft ook enkele lastige consequenties. Je hebt een zere rug en zere voeten van zo lang aan kassa’s aan te schuiven. Dan kom je thuis, en wordt het daar ook snel een boeltje door die explosie van aankopen. Laat die handleiding feng-shui maar in de kast liggen. Wij hebben in onze winkel een plek gemaakt waar je even kunt ontspannen. In onze zen-hoek vlij je jezelf neer in comfortabele zitzakken en geniet je van de heerlijke geur van wierook. Wees welkom.

2. Zen door therapie

Wanneer de solden je prikkelbaar maken, hebben we een therapeutisch middeltje om je opnieuw tot rust te brengen. Onze Wachttherapie dient oorspronkelijk om na je bestelling het ongeduld bij het wachten op je pakje tegen te gaan. Maar je kan het ook even opzetten als Onthaastingstherapie. Je hoeft er zelfs niets voor te kopen. Wordt gratis en voor niks zen. Graag gedaan.

3. Zen door Pakketpret

De handen uit de mouwen steken doet wonderen voor je mentale gezondheid. Dat beaamt elk lifestyle-magazine. En wat is er leuker om je verstand op nul te zetten dan knutselen? Daarom hebben we bij Coolblue Pakketpret. Met onze blauwe dozen steek je allerlei creaties in elkaar. En creativiteit wordt beloond. De meest verrassende Pakketpret krijgt namelijk een waardebon van 100 euro. Een extra meevaller bovenop die soldenkorting dus.

4. Zen door service

Het zijn vragen die onze Klantenservice vaak te horen krijgt tijdens de solden. “Kan ik mijn aangekochte product nog steeds binnen 30 dagen terugsturen tijdens de solden?” “Betekent voor middernacht bestellen ook nog de volgende dag in huis voor producten met korting?” “Helpen jullie me ook met de reparatie van een product gekocht in de solden?” Hierop kunnen we kort antwoorden: ja. Tijdens de solden verandert er niks aan onze service. We blijven alles doen voor een glimlach.

 

Ben je nu helemaal ontspannen? Mooi, dan jaag je fris en monter op koopjes. Ontdek op onze soldenpagina welke producten korting hebben.

Recent Nieuws

Verse vis.