×
5 dingen om op je vakantieadres te laten leveren
  • 07 aug 2018
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

5 dingen om op je vakantieadres te laten leveren

Ein-de-lijk! Je hebt vakantie én het is mooi weer. Je komt aan op de camping of in het vakantiepark, klaar om te genieten. Je laadt je spullen uit de auto en merkt dat je toch wat vergeten bent. Geen paniek! Want bij ons geldt ‘vandaag besteld, morgen geleverd op de camping’. Zo ga jij met een gerust hart op vakantie.

1. Brand, schatje, brand.

Geen vakantie zonder een goede barbecue. Nu prop je die niet zomaar tussen al je andere koffers. En je kofferbak heeft ook niet alle ruimte. Dus wat doe je dan? Je laat je barbecue gewoon op locatie bezorgen.

2. Laad jezelf op.

Vakantie is er om jezelf op te laden. En om mooie momenten vast te leggen. Zodat je achter je computer op kantoor weer even kan nagenieten (“oh, weet je nog…”). Maar om die momenten vast te leggen, heb je natuurlijk wel genoeg batterij op je camera of smartphone nodig. Zorg dus dat je altijd een powerbank bij de hand hebt.

3. Floss-dans.

Nu je eindelijk tijd hebt, wil je natuurlijk hét dansje van het moment leren: de Floss-dans. Maar geen dansje zonder goede beat natuurlijk. Ben je in alle haast je draagbare speaker vergeten ? Geen probleem. Vandaag besteld, morgen een Floss-professional.

4. Om je hoofd en je drankjes koel te houden.

Het is buiten om te bakken en je hebt net stevig gevoetbald met de kinderen. Dan gaat een koud drankje er wel in. Hou je hoofd koel en zorg dat je op elk moment een ijskoud drankje uit je koelbox kunt pakken.

5. Krak, boem!

Het zal je maar overkomen: komt de bomma op bezoek, zakt ze los door de campingstoel. Terwijl jij natuurlijk had gehoopt dat die stoelen nog wel een paar jaar mee gingen gaan. Jammer, helaas. Gelukkig regel je snel nieuwe stoelen voor als je schoonouders op bezoek komen.

Recent Nieuws

Verse vis.