×
5 signalen dat je volwassen wordt
  • 17 jun 2020
  • 3 minuten leestijd
Mondhoekjes

5 signalen dat je volwassen wordt

Hoe jeugdig we ons ook voelen, vroeg of laat kan je er niet onderuit: je bent volwassen geworden. De realisatie slaat in als een bom, want je had het niet zien aankomen. Daarom helpen we jou om een aantal symptomen te spotten. Zo weet je tenminste wanneer het tijd is voor een kort pittig kapsel of een te strak aangespannen broeksriem.

1. Smoothie wint van glazen boterham.

Een paar zomers geleden kroop je nog uit je festivaltent om meteen een pintje uit je koelbox te graaien. Nu is je blender je beste maatje om de ochtend mee te trotseren. Hallo verse vitamientjes!

2. Jij geeft je moeder een smartphone in plaats van andersom.

Waar is de tijd dat je je ouders smeekte voor een gsm met een scherm ter grootte van een postzegel? Nu zijn de rollen omgedraaid. Je zoekt een makkelijk te gebruiken smartphone uit voor je moeder, zodat ze eindelijk op Whatsapp kan én ze jou niet steeds om hulp hoeft te vragen.

3. Je beloont jezelf voor je “harde werk”.

Je hebt na je werk een intern gesprekje met jezelf: “Ik mag toch ook eens iets hebben.” of “Zeg, ik heb hard genoeg gewerkt, ik heb wel een cadeautje voor mezelf verdiend.” En dan heb je de volgende dag een massagetoestel in huis. En terecht. “De boog moet toch niet altijd gespannen staan, hé.”

4. Je neemt zelf contact op met onze klantenservice.

Waar je vroeger al klamme handjes kreeg bij de gedachte om een vraag te stellen aan een klantenservice, bel of stuur je nu zonder blozen. Je dopt nu je eigen boontjes en met succes: je bent geholpen zonder één druppel angstzweet.

5. Je wordt oprecht blij van een vaatwasser.

Lang leve de vaatwasser! Want nu kan je veel meer tijd besteden aan gezellige etentjes, netflixen, of eerder jezelf laten weken in bad dan je borden in de pompbak. En het bespaart je de eeuwige discussie van wiens beurt het is om de afwas te doen.

Recent Nieuws

Verse vis.