×
5 x welke rugzak past bij jou?
  • 18 aug 2017
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

5 x welke rugzak past bij jou?

De school, het kantoor, een vakantieresort in Italië. Wat hebben ze met elkaar gemeen? Juist, het zijn bestemmingen waar je veel spullen mee naartoe zeult. Of het nu gaat om loodzware boeken, of dat opblaasbaar kussentje voor in het vliegtuig, een goede rugzak is altijd handig. Maar de definitie van ‘handig’ is voor iedereen anders als het op rugzakken aankomt. Welke past het best bij jou?

1. De scandinavische-hipheid-rugzak

Als je zowel praktisch als hip wil zijn, dan kies je voor de Fjällräven Känken. Want in Scandinavië hebben ze niet enkel kaas gegeten van interieurdesign. Ook van hun rugzakken zijn we fan. De Fjällräven Känken is te koop in oneindig veel verschillende kleuren. Trek je jezelf van kleur geen zak aan? Dan nog is deze rugzak een prima optie. Dankzij zijn verstevigde bodem en waterdichtheid, worden je spullen extra beschermd.

2. De altijd-in-beweging-rugzak

Gebruik jij je rugzak niet enkel om saaie boeken en schriften in te steken maar ook om op avontuur te trekken? Dan zit je met de North Face Jester Lunar goed. Want deze rugzak is ook handig voor outdoor activiteiten. Hij heeft een borstband die voor extra draagcomfort en stabiliteit zorgt. Je pakt de rugzak dus gemakkelijk mee op je fiets of longboard. En als je eraf valt, is enkel je ego gebroken. Want in de North Face Jester Lunar zijn je spullen extra beschermd door de gewatteerde vakken.

3. De deze-gaat-mee-uit-eten-rugzak

Met een rugzak op je rug voel je je meestal niet echt elegant. Dat probleem heb je niet met de Brooks Pickwick. Hij ziet er zo stijlvol uit, dat hij zelfs je favoriete accessoire wordt wanneer je uit eten gaat. Zo kun je meteen na het werk afspreken op restaurant. En is je date oersaai? Dan haal je gewoon je laptop boven, want ook deze steek je gemakkelijk weg in de Brooks Pickwick. Misschien niet ideaal als je date nog voor je neus zit.

4. De altijd-goed-rugzak

Weet je niet meer waar je je huissleutels hebt gestopt? Oh ja, in die te zwaar beladen rugzak. Dat wordt uren zoeken. Met de Eastpak Floid los je dat euvel op. Deze rugzak is voorzien van extra opbergvakken met handige ritssluitingen. Zo kan je makkelijk bij je spullen. Daarbij is de rugzak groot genoeg voor een 15,6” laptop. Met z’n gewatteerde schouderbanden en extra borstband is dit echt een rugzak die je op handen moet dragen. Niet letterlijk.

5. De breng-een-deuntje-mee-trekzak

Loop jij ook met zoveel flair over straat, dat je loopje eigenlijk een eigen soundtrack verdient? Probeer dan eens een trekzak, beter bekend als accordeon. Die komt met een eigen deuntje. Helaas kan je er niks in steken, maar het maakt je gegarandeerd vrolijk. En niemand heeft gezegd dat die soundtrack hip moest zijn.

 

Toch nog op zoek naar een ander type rugzak? Op onze shop vind je nog veel meer rugzakken terug.

 

Recent Nieuws

Verse vis.