×
6 redenen waarom Coolblue gemaakt is voor Brussel
  • 25 mei 2020
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

6 redenen waarom Coolblue gemaakt is voor Brussel

Binnenkort openen we de grootste Coolblue-winkel van België op de Louizalaan. Maar we hebben Brussel nog véél meer te bieden. We zetten voor jou op een rij waarom Coolblue en Brussel zo’n goede match zijn.

Vandaag besteld vóór 23.59 uur, morgen gratis geleverd

Brussel bruist en alles moet dus snel gaan. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom heb je wat je vandaag bestelt, morgen al in huis. En natuurlijk is de levering gratis. Wil je nóg minder lang wachten? Dan kan je voor een klein bedrag gebruik maken van Coolblue VandaagNog of tijdvaklevering.

Wij komen je nieuwe wasmachine leveren en installeren

Zoveel leuke dingen te doen in de stad! Dan wil je geen tijd verliezen met het installeren van je wasmachine, toch? Wij leveren én installeren je nieuwe wasmachine, droogkast, vaatwasser, koelkast of diepvriezer. Waar en wanneer je wil. Ontdek alles over de levering van witgoed en keukenapparatuur.

Supersnelle smartphone-reparatie in onze winkel

Het ene moment zit je smartphone nog veilig in je broekzak en dan BAM. Smartphone op de grond, scherm gebarsten. Geen stress: wij repareren hem binnenkort binnen de 2 uur in onze winkel op de Louizalaan, vlak aan de metro- en tramhalte. Lees alles over smartphone-reparatie.

We leveren kleine pakjes met de fiets

Fietsen? In Brussel? Ja, inderdaad. Wij maken de stad graag een beetje groener. Daarom leveren wij kleine pakjes met CoolblueFietst. Da’s niet alleen goed voor de conditie van onze bezorgers, maar ook goed voor een groenere stad.

De nieuwste producten als eerste in huis

Net zoals de Brusselaars zijn wij ook altijd mee met de laatste trends. De nieuwste producten zoals net gelanceerde smartphones of VR-brillen kan je meteen bij ons bestellen.

Brussel studentenstad: de beste producten voor studenten

Brusselse studenten vinden sowieso hun goesting in ons ruime aanbod studentenlaptops. Of je nu aan de VUB papers schrijft of op Sint-Lukas video’s monteert, wij hebben de beste laptop voor jou.

Recent Nieuws

Verse vis.