×
Wat vind jij van onze klantenservice-pagina?
  • 02 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

Wat vind jij van onze klantenservice-pagina?

Elke dag een beetje beter. Daarvoor staan we bij Coolblue. Zo zijn we elke dag bezig met testen op Coolblue.be om ervoor te zorgen dat jij de juiste informatie vindt. Bijvoorbeeld op onze klantenservice-pagina. En over deze pagina willen we jouw mening. Graag open, eerlijk en direct.

Om jou zo goed mogelijk te helpen met al je vragen, testen we op dit moment een nieuwe klantenservice-pagina. Misschien zie jij die nog niet, omdat het een zogenaamde A/B-test is (in dit geval een A/B/C-test).

Hoe dat werkt? Jij wordt als bezoeker in een groep ingedeeld. Elke groep krijgt een andere variant van de pagina te zien. Dus als jij op onze klantenservice-pagina terecht komt, krijg je variant A, B of C te zien.

Als jij op pagina A, B of C bent beland, houden we in de gaten of je makkelijk het antwoord op je vraag vindt. Dat doen we bij iedereen die op pagina A, B of C belandt. Bijvoorbeeld aan de hand van een vragenlijst aan het einde van jouw zoektocht. Uiteindelijk kunnen we dan dankzij jouw antwoorden bepalen welke pagina het best werkt.

Omdat we heel graag jouw mening willen, zie je hier de 3 pagina’s die we op dit moment testen. Dus, je voelt ‘m al komen: laat ons op Facebook in een reactie weten op welke pagina jij het makkelijkst je antwoord denkt te vinden. We zijn benieuwd!

Huidige klantenservicepagina

Huidige klantenservicepagina

Klantenservicepagina 1Huidige klantenservicepagina

Klantenservicepagina 2

Klantenservicepagina 2

Recent Nieuws

Verse vis.