×
Bezigheidstherapie tijdens gsm-reparatie
  • 16 jul 2020
  • 2 minuten leestijd
Winkel

Bezigheidstherapie tijdens gsm-reparatie

In onze winkels repareren we je smartphone of tablet van Apple, Samsung of Huawei binnen de 2 uur. Toegegeven, 2 uur zonder smartphone kan als een eeuwigheid aanvoelen. Wij geven je alvast een aantal tips over hoe je die tijd op een leuke manier overbrugt.

Maak een wandeling

In de buurt van onze winkels valt er altijd vanalles te beleven. In Brussel zitten we op de Louizalaan, dé shoppingstraat bij uitstek. Vlakbij onze Antwerpse winkel ligt het park van Fort 7, ideaal voor een natuurwandeling. En vanuit onze winkels in Gent en Zaventem ben je met het openbaar vervoer meteen in de bruisende binnenstad.

Haal je bestelling op

Bestel de dag vóór je reparatie een leuk product op onze site en haal het op in onze winkel wanneer je jouw kapotte toestel binnenbrengt. Zo heb je meteen een leuke bezigheid terwijl je wacht.

Neem een lange douche

Ga even naar huis en spoel het angstzweet door het gemis van je smartphone weg. Zo zien zowel jij als je gerepareerde toestel er weer zo goed als nieuw uit.

Leer het handalfabet

Weet je echt geen blijf met je handen nu je niet op je smartphone of tablet kan tokkelen? Leer jezelf het handalfabet aan. Extra punten als je kan spellen: “Bedankt voor de reparatie”.

Recent Nieuws

Verse vis.