×
De eerste maand van: Bezorger Kishan
  • 10 okt 2017
  • 4 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

De eerste maand van: Bezorger Kishan

Een nieuwe job, andere collega’s en allemaal eerste indrukken. Hoe is het om als kersverse Coolblue’er te starten? Kishan is 21 jaar en pas begonnen als Bezorger bij CoolblueBezorgt. Hoe hij zijn eerste maand beleefde, lees je hier.

Vertel eens: sinds wanneer werk je bij Coolblue?

Dat is nog best recent. Ik ben sinds 19 september Bezorger bij Coolblue.

Hoe zag je eerste maand eruit?

Een eerste periode is altijd wel spannend, maar het ging best goed. Vanaf dag 1 was alles goed georganiseerd. Denk hierbij aan het krijgen van je nieuwe werkkleding, deelnemen aan testdagen en de training waarin je opgeleid wordt tot een echte Coolblue-bezorger. Ik vond het in 1 woord gewoon ‘top’.

Zo’n eerste periode kan best overweldigend zijn, was het pittig?

Je leert in zo’n korte tijd veel nieuwe mensen kennen, maar gelukkig heb ik een heel leuk team en toffe teamleiders. Het was voor mij niet heel pittig, want ik ben hiervoor ook al Bezorger geweest. Die ervaring neem je natuurlijk gewoon mee en zet je later weer in, maar bij Coolblue kun je wel de puntjes op de ‘i’ zetten. Hier is het bij iedere bezorging de uitdaging om alles soepel te laten verlopen en de klant met een glimlach achter te laten. Dat vind ik echt leuk.

Hier is het bij iedere bezorging de uitdaging om alles soepel te laten verlopen en de klant met een glimlach achter te laten.

Kishan Makhan – Bezorger

Welk moment was het leukst?

Ja, dat is zeker de introdag. Iedereen die daar komt, staat open om nieuwe dingen te leren. Niet alleen de nieuwe Coolblue’ers, maar ook de teamleiders. Zij zijn oprecht in je geïnteresseerd, dat geeft direct een fijn gevoel.

Omdat het tegelijkertijd een testdag is, wil je je van je beste kant laten zien. Het is belangrijk dat je laat zien of je in een team kunt werken. Want zonder je teamgenoten begin je niks. Alleen een wasmachine omhoog tillen is niet verantwoord. Iedereen was daardoor super enthousiast en de sfeer zat er meteen goed in. Ik voelde me meteen thuis.

Hoe was je eerste bezorging?

Tijdens mijn eerste bezorging ging ik in de fout met de spanbanden. Daarvoor werkte ik altijd met touw, dus dat ging helemaal mis. Gelukkig heeft mijn collega Mathijs zich kapot gelachen. Betere collega’s kan je je niet wensen. Verder verliep mijn eerste bezorging best soepel hoor.

Nu je er bent, is het wat je ervan verwacht had?

Nee, het is zelfs beter dan ik had verwacht. Voornamelijk vanwege de goede werksfeer die er heerst. Daarnaast merk je dat we bij Coolblue echt dat stapje extra willen zetten voor de klant. We bellen de klant bijvoorbeeld als we er bijna zijn. Ik vind dat persoonlijk heel leuk.

Waarom moeten anderen ook naar Coolblue komen?

Niet alleen omdat je opgeleid wordt tot een ervaren Coolblue’er, maar ook omdat je elke dag begint met een lach. Doordat je een goed samengesteld team krijgt en geen enkele dag hetzelfde is, blijf je uitgedaagd worden. Daarnaast zijn klanten oprecht blij als we langskomen. Ja, dat vind ik leuk en het zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk kom.

Benieuwd hoe jouw eerste maand eruit zal zien? Of gewoon op zoek naar een gave baan? We zoeken nog nieuwe bezorgers. Kijk snel op Werken bij Coolblue voor de vacatures!

Recent Nieuws

Verse vis.