×
Er zit meer in je ecocheques dan je denkt
  • 10 jun 2020
  • 4 minuten leestijd
Gewoon, groen

Er zit meer in je ecocheques dan je denkt

Ecocheques. Je kent ongetwijfeld de gemengde gevoelens wanneer je ze ontvangt. Je bent blij, want je krijgt extra geld, maar je voelt stress, omdat je niet weet waaraan ze te spenderen. Misschien gaat er wel een (spaar)lampje branden als je ons uitgebreid overzicht van ecologische producten bekijkt. Keuze gemaakt? In onze winkels kan je met ecocheques betalen.

Eco in je keuken

Energiezuinige koelkasten, diepvriezers en vaatwassers kan je allemaal met ecocheques aanschaffen. Meer verrassend is dat ook ovens, dampkappen en zelfs wijnklimaatkasten hiervoor in aanmerking komen. Handige kleinere keukenproducten zoals bruiswatermachines, karaffen en broodtrommels vervolledigen het lijstje.

Kleine wasjes, grote wasjes

Wasmachines en droogkasten die weinig verbruiken zijn beter voor het milieu én voor je energiefactuur. Tel daarbij op dat je ze met ecocheques kan betalen en je portemonnee is al helemaal blij.

Maak je huis slim en comfortabel

Tover je woning om tot een energiezuinige, efficiënte én gezellige thuis. Denk aan smart lampen in alle kleuren tot slimme thermostaten die je via je smartphone bestuurt. Je kan zelfs een airco met ecocheques aanschaffen.

Ontspannen in en buitenshuis

Ecocheques zijn ook de max buiten het huishouden. Bijvoorbeeld voor een nieuwe televisie. Of stap de wijde wereld in met wandel- en fietsnavigatie, fietsaccessoires, een koelbox of producten op zonne-energie zoals horloges en powerbanks.

Groen tuinieren

Breng heel je tuin op orde met onze grote selectie tuingereedschap. Van grasmaaiers en grastrimmers tot heggenscharen en snoeischaren. Zo kan je achteraf volop genieten in het groen.

Laat je smartphone of tablet repareren

In onze winkels repareren we smartphones en tablets van Samsung en Huawei. En aangezien de levensduur van je toestel verlengen het milieu een duwtje in de rug geeft, kan je zo’n reparatie ook betalen met ecocheques.


Op onze website vind je een overzicht van alle ecologische producten die je in de winkels kan betalen met ecocheques. Want maandenlang rondzeulen met die verfrommelde ecocheques in je portemonnee is vervelend. En omdat papier besparen nog meer eco is, aanvaarden we ze ook in digitaal formaat. Natuurlijk.

Recent Nieuws

Verse vis.