×
Deze Kerstinkopen doe je tijdens Blue Friday.
  • 20 nov 2017
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

Deze Kerstinkopen doe je tijdens Blue Friday.

Hoor je het ook al? Dat heerlijke gejingel? Het geluid van een gezellig knetterend haardvuur? Ja, Kerstmis komt weer heel dichtbij en daar word je gelukkig van. Nuja, je portemonnee wellicht iets minder. Maar gelukkig is er voor hem een donker licht aan de horizon. Want de Blue Friday week is gelanceerd, en laat dat net hét moment zijn om in je kerstinkooplijst alvast wat af te vinken. Ook bij Coolblue wordt er op deze blauwe dagen aan je portefeuille gedacht. Wij vertellen je graag waar je een interessante deal maakt. Zodat je ook iets aan een ander goed doel kan spenderen.

Voor wie graag kerstkilo’s doet verdwijnen

De kerstdagen staan synoniem voor eten. Veel eten. Maar in plaats van een goede winterslaap, halen we de extra opgebouwde kilo’s er weer af met de nodige wintersport. Daarom is een activity tracker zoals de Garmin Vivosmart HR+ geen slechte optie voor wie na dat gesmul de opgebouwde reserves wil wegwerken. Met deze activiteitstracker hou je immers zelfs te land, ter zee en in de lucht heel je sporttraject in de gaten. Met een bijzonder oog op intensiteit of slaapwandelingen. Hop hop!

Voor wie graag de meligste kerstsingles luistert

Kerstmis is niets zonder kerstmuziek. Kerstdag is nooit volledig Kerst zonder dat je met z’n allen “Santa Baby” hebt gezongen naast de kerstboom. Deze Blue Friday periode staan er ook behoorlijk wat Sonos producten in afslag. Met deze audiostreamers, die perfect inhaken op al je muziekdiensten, stream je makkelijk “Rudolp The Red-Nosed Reindeer”, waar in huis ze ook staan. Een Play 1 is al meer dan geschikt voor kleine appartementen, terwijl je je met een Playbar zowaar in een IMAX cinema waant. Let wel, deze producten komen pas vanaf 24 november in de aanbieding.

Voor wie graag dingen bewaart

Soms gebeurt het ondenkbare. Een laptop die plotsklaps geen byte meer kan missen. Geheugen helemaal vol. Gedaan met de kerstpret. Gelukkig hebben we in deze blauwe dagen ook harde schijven zoals de Seagate Expansion Portable 4TB. Met deze extra 4 000 000 000 000 bytes creëer makkelijk weer extra ruimte door je zwaarste bestanden even over te zetten. Zo heb je meteen weer plaats voor die 77 GB update van je favoriete programma of je fotocollectie in hoge resolutie.

Voor wie graag slim verwarmt

Het is bijna Kerst, dus ook bijna winter. Geen probleem voor de Night King, maar voor mensen met een warmere lichaamstemperatuur betekent dit ook weer een hels gepruts met de thermostaat. Of het is te koud als je thuiskomt of je verbruikt te veel wanneer niemand er is. Maar laat nu net de Nest Learning Thermostat in aanbieding staan. Die maakt het erg makkelijk om de relatie met je cv-ketel te optimaliseren door in te spelen op je levensritme. En als je hem aansluit op je wifi-netwerk bedien je hem ook met je smartphone of tablet. Koud kunstje.

Voor wie graag slimme telefoons bezit

Wanneer de sneeuw neerdaalt, gaat het aantal smartphone ongelukjes steevast de hoogte in. Want ja, een verloren gevlogen sneeuwbal vliegt wel eens loeihard tegen je smartphone. Erg rot als je die niet zag aankomen. Bijna even hard als toen je smartphone uit je broekzak in het toilet gleed. Tijdens Blue Friday zijn er ook gelukkig best wat deals op smartphones zoals de Nokia 8 of de Huawei Mate 9. Zo ben je in geen tijd opnieuw Instagram Stories aan het maken van je kerstdiner. Of van de sneeuwgevecht morgen. Waaghals.

Benieuwd naar de andere aanbiedingen tijdens Blue Friday? Op de Blue Friday pagina van Coolblue vind je alle items die momenteel van een korting genieten. Enkel tot 26 november.

Recent Nieuws

Verse vis.