×
Laptops: snel, sneller, snelst.
  • 24 aug 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Laptops: snel, sneller, snelst.

Jij zit klaar achter je bureau om al je studietaken er doorheen te knallen, maar je laptop heeft duidelijk last van uitstelgedrag. En doet er minutenlang over om je favoriete studiepartner Wikipedia te laden. Met een snelle laptop zijn je studietaken in een mum van tijd klaar. En zo kan jij er achteraf je favoriete serie op kijken als beloning. Wij zetten de snelste laptops op een rij.

Gewoon snel

Je hebt eindelijk de nodige moed om achter je bureau te zitten. Klaar om een berg werk te verzetten. Maar wanneer je laptop er een kwartier over doet om op te starten, ben je al snel weer afgeleid. Zeker nu je vrienden vragen of je mee iets gaat drinken. Verleidelijk, maar met de Acer Aspire werk je verder. Hij start namelijk op in 15 seconden. Over cijfers gesproken: ook die voeg je snel toe aan je document dankzij het numerieke toetsenbord. Deze laptop heeft daarnaast een anti-glare-scherm. Zo heb je geen last hebt van weerspiegelingen. Zo kan je toch nog dat terrasje doen en daar zonder probleem verder werken .

Sneller

Een laptop is nog zoveel beter als hij voor zowel werk als vrije tijd handig is. Met de HP Pavilion 15-cc504nb zit je dan goed. Want je kan veel verschillende programma’s laden in enkele seconden. Als je dus een pauze wil inlassen tussen je studiewerk, schakel je gemakkelijk over naar een game. Deze laptop is namelijk uitgerust met een videokaart die hem prima maakt voor gaming en het bewerken van video’s. Daarbij heeft dit model een IPS-paneel dat maakt dat je vanuit elke hoek de ware kleuren van het beeld ziet. Handig voor als je even onderuit wil zakken.  

Snelst

Veel laptops zijn prima als je gewoon teksten wil schrijven, zoals een opstel over de invloed van Samson & Gert op de hedendaagse kunst. Of zoiets. Maar met de HP Pavilion 15-bc203nb kan je zoveel meer, dankzij zijn i7 processor. Die is krachtig genoeg voor de meest veeleisende programma’s. Zoals programma’s voor grafisch ontwerp. Want een grafiek pimpen doe je niet in Paint, natuurlijk. Het scherm is daarbij ook handig: dankzij het IPS-paneel geeft hij de ware kleuren vanuit elke hoek en het weerspiegelt niet dankzij z’n anti-glare. Met deze laptop kan je verder tot in de late uurtjes werken. Met het verlichte toetsenbord typ je in het donker.  Zo krijg jij het niet zwart voor de ogen na al dat zwoegen.

Toch nog op zoek naar een andere laptop? Op onze shop vind je nog veel meer laptops terug.

Recent Nieuws

Verse vis.