×
Wat Team Aankleding doet bij Coolblue
  • 09 mei 2018
  • 3 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

Wat Team Aankleding doet bij Coolblue

Het is blauw en oranje én je kan het aanraken. Dit is het werk van Team Aankleding. Het team dat zorgt dat onze aankleding tot in de puntjes verzorgd is. Van Coolblue-tas tot onze blauwe muren. Hoe? Dat vertellen Bart en Valérie, onze Merkaankleders.

Vertel eens, wat doet een Merkaankleder?

Die vraag krijgen we wel vaker. Als Merkaankleders zorgen wij voor de aankleding van onze gebouwen, werkkleding van Coolblue’ers, fan-producten en drukwerk. We zijn betrokken bij het hele proces: van aanvraag over concept tot materiaalkeuze én natuurlijk het eindproduct. Redelijk uniek want vaak besteden bedrijven dat helemaal uit. Wij controleren graag zelf de kwaliteit en zorgen ervoor dat alles écht Coolblue is.

Hoe ziet het team eruit en met wie werk je veel samen?

Vanzelfsprekend ziet Team Aankleding er natuurlijk altijd goed uit, tot in de puntjes. We zijn in ons team met twee: Bart (Aankleedbaas) en Valérie (Merkaankleder). Dat lijkt misschien weinig, maar omdat onze collega’s ook vaak goede ideeën hebben, werken we veel samen met verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld met Team Tekst voor nieuwe stickers of borden.

Team Aankleding: kantoor Berchem   Team Aankleding: schuur

Wat was je leukste project tot nu toe?

Bart: Dat is een lastige keuze. Voor mij springen 2 projecten er echt bovenuit: de nieuwe Coolblue-kleding en de stickers en borden voor ons magazijn (van 88,000 vierkante meter). Twee projecten met zichtbaar resultaat. Elke keer ik in ons magazijn ben zie ik Coolblue’ers lopen in hun Coolblue-kleding en daar word ik wel echt blij van.

Valérie: Eigenlijk zijn alle projecten erg leuk. Of het nu het ontwikkelen van een paperclip of een nieuw kantoor is: je leert altijd superveel. Ik ben heel trots op het nieuwe hoofdkantoor in Berchem dat ik mocht aankleden. Maar ik kan bijvoorbeeld ook heel blij worden als we een nieuwe verf ontdekken die supergoed bij onze Pantone-kleur hoort.

Welk Coolblue-product kan je niet missen?

Bart: Mijn Coolblue-notitieboekje. Door het handige vakje kan ik mijn visitekaartjes en Pantone-stalen er perfect in bewaren. Zo kan ik elk moment checken of een kleur goed is.

Valérie: De nieuwe Coolblue-pen. De pen is nog niet binnen maar ik ben uren bezig geweest met het uitzoeken van de beste vulling, het juiste model en de perfecte coating. Met de 2 nieuwe Feit/Slogans die de pen helemaal afmaken, kan ik echt niet wachten tot ze klaar is.

Wat is je lievelingskleur?

Bart: navy blue

Valérie: Pantone 2925C

Benieuwd hoe de nieuwe Coolblue-pen schrijft? Misschien kan je ze binnenkort zelf testen op je eerste werkdag. Je vindt al onze vacatures op Werkenbijcoolblue.be.

Recent Nieuws

Verse vis.