×
Vergaderkamers bij Coolblue: Donkey Kong
  • 16 aug 2017
  • 3 minuten leestijd
Mondhoekjes

Vergaderkamers bij Coolblue: Donkey Kong

Bij Coolblue hebben we heel veel toffe vergaderkamers. Ook in België ondertussen. Maar waarom hebben we die eigenlijk? Dat vertellen we je hier. Met vandaag: Onze Donkey Kong kamer te Wilrijk.

We moeten jullie iets verklappen. Zet je wat dichterbij. Nog een beetje. Goed, gezellig. Neem er ook even een banaan bij. Want *bongogeroffel* we vertellen het verhaal van onze Donkey Kong Kamer.

Het is geen geheim dat we bij Coolblue al eens graag de controller in de hand nemen voor een avondje ongegeneerd gameplezier. Veel van onze Coolblue’ers hebben dan ook warme herinneringen aan oude klassiekers zoals Pacman, Tetris, Sonic en Donkey Kong. En kunnen we niet wachten tot die SNES mini eindelijk uitkomt. We hadden al enkele gamekamers in Rotterdam, dus was een dergelijke kamer in ons mooi Belgisch kantoor een absolute noodzaak.

Het werd een bittere strijd tussen een blauwe egel en een gorilla. Ringen of bananen? Sonic The Hedgehog of Donkey Kong? Een hartverscheurend dilemma. Maar uiteindelijk viel de beslissing.  De swingende aap kwam uiteindelijk uit de mouw  als overwinnaar. Maar hoe kregen we de ziel van de spelletjes in onze vergaderkamer?

We vonden al snel een decorbouwer die meteen stond te popelen om deze kamer werkelijkheid te maken. Want van typische Donkey Kong mijnkarretjes bouwen, werd die plotsklaps erg enthousiast. Met een schets in de hand ging hij aan de slag en we zijn apetrots op het resultaat. 

Deze vergaderkamer aapt niemand ons na. 🍌#ohbanana #antwerpen #officedesign

A post shared by Allesvooreenglimlach (@coolblue_be) on

Recent Nieuws

Verse vis.