×
Vergaderkamers bij Coolblue: Frituur
  • 15 dec 2017
  • 2 minuten leestijd
Mondhoekjes

Vergaderkamers bij Coolblue: Frituur

Bij Coolblue hebben we heel veel toffe vergaderkamers. Maar waarom hebben we die eigenlijk? Dat vertellen we je hier. Met vandaag in de hoofdrol: Frituur. Ongezouten.

Toen we bij Coolblue te horen kregen dat we verhuisden naar een nieuw kantoor, gonsden de wandelgangen meteen van de geruchten. “Is er ruimte voor meer vergaderkamers?” “Gaan die nog steeds Coolblue zijn?”. Het antwoord kwam vrijwel meteen. “Ja.” en “Ja.” Meer nog, ons fonkelnieuwe kantoor in Berchem ging er behoorlijk op vooruit qua aantal vergaderkamers. Hoe we ze zo Coolblue kregen? Simpel. We vroegen onze eigen verhuizende Coolblue’ers om ze te bedenken. En één van hun eerste ideeën was de Frituur.

De locatie in Berchem is immers de hoofdzetel van Coolblue in België. En als er iets is waar we in België trots op mogen zijn, dan zijn het wel onze frietjes. Combineer dat met de maandelijkse bitterbal-traditie binnen het bedrijf en de boulet was al snel door de kerk. We bouwden een heuse frituur binnen onze blauwe muren.

In onze Frituurkamer vind je, naast een eettafel, 4 prima stoelen die je meteen doen terugdenken aan de frituur uit je kinderjaren. Met het ingekaderde uitzicht vanuit een welbekende frituur aan de Grote Markt van Antwerpen waan je je al snel in een stukje Belgische cultuur. Waar je ook zo pittig als een vuurvreter in kan vergaderen uiteraard. Met daarbovenop de belofte dat we letterlijk ALLES voor je frituren, zelfs als we het niet hebben.

Al hebben we ook wat eigen creaties aan de menukaart toegevoegd, zoals Ninja-saus. Of de Matthiaskroket. Het spijt ons niet. En als je door het raampje naar buiten kijkt, zie je de Sinksenfoor al. 

En op de deur? Ongezouten. Zoals alles bij Coolblue.

Wil je meer zien van wat er op het kantoor van Coolblue gebeurt? Surf dan als de bliksem naar onze Instagram-pagina.

Recent Nieuws

Verse vis.