×
5 redenen om te vloggen bij Coolblue
  • 13 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

5 redenen om te vloggen bij Coolblue

Bij Coolblue verkopen we meer dan 40.000 producten. En om onze klanten van het allerbeste advies te voorzien, testen we veel zelf. Onze vloggers onderzoeken de nieuwste snufjes, tips en trucs. Dat doet ook Martijn, Vlogger Wearables. Hij geeft je 5 redenen om te vloggen bij Coolblue.

1. Specialist van je favoriete productgroep

Als Vlogger bij Coolblue werk je samen met je Categorie Team. Zij weten alles over de productgroep waar jij je mee bezighoudt. Handig, want daardoor weet jij weer wat er nieuw uitkomt, welke technische specificaties producten hebben en wat onze klanten écht willen weten.

2. Creativiteit

Hoe vertel je onze klant wat er zo cool is aan een product? Door zelf op pad te gaan en de producten te testen. Je bepaalt zelf hoe je dit in beeld gaat overbrengen. Ook als dat betekent dat je de Erasmusbrug in Rotterdam gaat over lopen om te kijken hoe goed die stappenteller het écht doet.

3. Video’s maken

Je bent niet alleen de regisseur van je eigen video’s, maar ook de producent. Je wordt elke keer weer uitgedaagd om van a tot z een flitsend resultaat neer te zetten.

4. Op pad

Het gebeurt niet wekelijks, maar om de zoveel tijd is je baan als Vlogger bij Coolblue nóg mooier. Je gaat naar toffe evenementen, stapt op de skilatten of gaat abseilen om een nieuwe action camera te testen.

5. De coolste producten

Om goed te weten waar je vlogs over gaan, test je producten eerst, werk je met het nieuwste van het nieuwste én zie je alles als eerste.

Zin in een job bij Coolblue? Check al onze vacatures.

Recent Nieuws

Verse vis.