×
Welke laptop is jouw type?
  • 07 mei 2020
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Welke laptop is jouw type?

Je laptop: hij doet het nog. Maar hij is zó traag. En aan het geluid te horen, kan hij elk moment opstijgen. Hoog tijd voor een nieuwe, dus. Wij helpen je om de beste laptop voor jou te vinden.

  1. Surf en schrijf erop los

Jouw laptop is vooral je beste maatje om te surfen, online te shoppen en af en toe een video te streamen. Je waagt je ook geregeld aan het typen van een mail of een verslag. Kortom: een laptop voor dagelijks gebruik, zonder te veel poespas en niet al te duur.
> Surf en schrijf laptops

  1. Mee naar je les of werk

Je studeert of werkt en jouw laptop gaat overal met je mee. Dan wil je natuurlijk een licht model dat je makkelijk in je rugzak of tas steekt. Je draagt al genoeg verantwoordelijkheid, daar hoeven geen extra kilo’s bij. Gelukkig wegen deze laptops minder dan 2 kilogram.

  1. Bewerk foto’s en video’s

Ga je helemaal los met fotobewerking voor je hobby of werk? Dan heb je een laptop met een krachtige processor en een full hd scherm nodig. Wil je video’s bewerken, dan houd je best ook rekening met voldoende werkgeheugen.
> Fotobewerking laptops
> Videobewerking laptops

  1. Gaming

Met gamen bedoelen we geen Patience. maar hebben we het over titels zoals League of Legends, Fortnite of Battlefield. Natuurlijk is de ene game de andere niet. Daarom hebben we onze gaming laptops ingedeeld op type games, zodat je makkelijk de beste voor jou kan kiezen. Veel gameplezier!
> Gaming laptops

  1. Binge-watch in full hd

Doe je niets liever dan films en series kijken via streamingdiensten zoals Netflix? Volg je jouw favoriete YouTube-kanalen op de voet? Dan kan je wel een laptop met een goede schermresolutie gebruiken. Onze full hd laptops bezorgen je een kijkervaring om ‘u’ tegen te zeggen.
> Full hd laptops

Recent Nieuws

Verse vis.